+30 6976699033, +30 2892052522Η Εταιρία μας

1. Ειδικοί σε όλες τις υπηρεσίες ακινήτων
2. Κατασκευή και σχεδιασμός
3. Επαγγελματικές υπηρεσίες στη Διαχείριση Ακινήτων


Η Creta Houses Real Estate ιδρύθηκε το 2006, η οποία είναι εταιρεία Μεσιτείας Ακινήτων με πλήρης άδεια και γραφεία στην Αγία Γαλήνη, Καμηλάρι και Τυμπάκι.

Ο στόχος μας ήταν πάντα να επιτευχθεί ένα υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού, με ειλικρίνεια και άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Είμαστε συνεχώς ενημερωμένοι σχετικά με τις συνθήκες της αγοράς και έχουμε δημιουργήσει τις σωστές συνεργασίες με τις κατά τόπους τεχνικές ομάδες, καθώς και με μεγάλα γραφεία στο εξωτερικό. Τώρα λειτουργούμε σε ολόκληρο το νησί, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα μεσιτείας ακίνητης περιουσίας, όπου συμπεριλαμβάνονται βίλες, εξοχικές κατοικίες, εμπορικά ακίνητα και εκτάσεις γης.

Η κατασκευαστική εταιρεία 'Crete Construction' λειτουργεί εδώ και 10 χρόνια και έχει σταθερή άνοδο. Η ομάδα μας έχει βαθειά τεχνογνωσία σε όλες τις πτυχές της κατασκευής, τη διαχείριση ενός έργου, την αρχιτεκτονική και τη μηχανική. Είμαστε περήφανοι για την παράδοση των έργων μας στο χρόνο τους, χωρίς να ξεπερνάμε τον προϋπολογισμό και με το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας, την εξυπηρέτηση και την ποιότητα που ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις των πελατών μας. Η 'Crete Construction' είναι μία ευέλικτη εταιρεία η οποία προσφέρει νεόδμητες κατοικίες, μεταλλικά κτίρια, πέτρινα σπίτια, οικολογικές οικίες καθώς και υπηρεσίες ανακαίνισης.

Η 'CH Property Management' είναι μία πρόσφατα καταχωρημένη εταιρεία με έδρα στη Νότια Κρήτη. Έχουμε παρατηρήσει ότι η περιοχή αναπτύσσεται ραγδαία τα τελευταία χρόνια και έχει δημιουργηθεί η ανάγκη για μια νέα υπηρεσία που να παρέχει στον πελάτη μας απόλυτη ηρεμία, γνωρίζοντας ότι η περιουσία του είναι ασφαλής, έχοντας άψογη διαχείριση, και η οποία θα διατηρείται σχολαστικά καθαρή με όλες τις απαραίτητες επιδιορθώσεις, ενώ είναι απών, έτσι ώστε όταν επιστρέψει στην Κρήτη, να μπορεί να απολαμβάνει τον ελεύθερο χρόνο του χωρίς σκοτούρες. Θα κάνουμε πάντα ότι καλύτερο μπορούμε, για να βεβαιωθείτε ότι λαμβάνετε το υψηλότερο επίπεδο της άμεσης και της καλύτερης εξυπηρέτησής σας, καθώς επισκέπτεστε το εξοχικό σας, ή κατά τη διάρκεια της διαμονής σας σε μία από τις κατοικίες που ενοικιάζουμε, ή ακόμα και κατά την αγορά ή πώληση ενός ακινήτου μέσω εμάς.

Η ομάδα μας

η ομάδα μας ανυπομονεί να σας γνωρίσει

 • agent member image

  Μπάμπης Παπαματθαιάκης

  Διευθυντής της Crete Construction
  Τηλ: +30 6937231381


  Από το 2008, ο Μπάμπης έχει οδηγήσει την Crete Construction σε μια άκρως επιτυχημένη και απόλυτα σεβαστή εταιρεία κατασκευών. Έχει κερδίσει τη φήμη ότι είναι ευσυνείδητος και ευθής. Με τα χρόνια της εμπειρίας του, έχει αποκτήσει μια βαθιά κατανόηση της διαδικασίας, του κόστους και των κινδύνων που εμπλέκονται πάνω στην κατασκευή ενός κτιρίου και αυτό τον καθιστά πολύτιμο για τους πελάτες του.

 • agent member image

  Joan Papamatheaki

  Ανώτερη αδειούχος κτηματομεσίτης στην Cretahouses
  Τηλ: +30 6973328507


  Η Joan έχει εμπειρία στην πώληση ακίνητης περιουσίας σχεδόν 10 χρόνια και έχει εκτεταμένη γνώση της περιοχής και των συνθηκών της αγοράς. Η Joan αγωνίζεται να κάνει τους πελάτες της να πετύχουν το όνειρό τους να γίνουν ιδιοκτήτες ακίνητης περιουσίας στην Κρήτη και οι προσπαθειες για την επίτευξη αυτού του στόχου γίνονται πάντα με τιμιότητα και ακεραιότητα.

 • agent member image

  Πελαγία Παπαματθαιάκη

  Διευθύντρια της Cretahouses Real Estate - Διευθύνων Σύμβουλος της Cretahouses Property Management
  Τηλ: +30 6976699033


  Η Πέλα είναι αδειούχος κτηματομεσίτης, με εμπειρία και πτυχίο στον σχεδιασμό εσωτερικών χώρων. Ασχολείται με όλους τους τομείς πάνω στη διαχείριση ακίνητης περιουσίας και βοηθάει τον πελάτη καθ 'όλη τη διαδικασία της αγοράς ενός ακινήτου από την αρχή μέχρι το τέλος. Η πολύ καλά ανεπτυγμένη επικοινωνία της, καθώς και οι δεξιότητες εξυπηρέτησης των πελατών της, εξασφαλίζει και παρέχει μια υπεύθυνη, επαγγελματική και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών της στον χώρο του Real Estate και της Διαχείρισης ακινήτων.

 • agent member image

  Ανίτα Παπαματθαιάκη

  Real Estate Agent - Διευθύντρια της Cretahouses Property Management
  Τηλ: +30 6945712552


  Η Ανίτα επέστρεψε στο σπίτι της στην Κρήτη και εντάχθηκε στην ομάδα της οικογένειας έπειτα από 4 χρόνια εργασίας στην Αυστραλία σε μια μεγάλη εταιρεία κατασκευής και μια Διεθνής εταιρεία Payment Solution. Η Ανίτα απολαμβάνει πραγματικά το επάγγελμά της στο Real Estate και παίρνει πολύ μεγάλη ικανοποίηση, συναντώντας διαφορετικούς ανθρώπους, δίνοντας έμφαση στην κατανόηση των αναγκών τους.

 •  
 • agent member image

  Γιώργος Λουλάκης

  Υπεύθυνος έργων στην Crete Construction
  Τηλ: +30 6953004642


  Η φιλική και θετική προσωπικότητα του Γιώργου, καθώς και η εμπειρία του ως δάσκαλος τον καθιστούν φυσικά πελατοκεντρικό και απόλυτα προσανατολισμένο στα αποτελέσματα. Η κοινωνική, χαλαρή φύση του εξισορροπείται από μία ισχυρή εργασιακή ηθική και το πάθος του επάνω στις κατασκευές και όλα αυτά εξασφαλίζουν στους πελάτες του την απόλυτη σιγουριά ότι το κτίριο τους θα ολοκληρωθεί στην ώρα του και εντός προϋπολογισμού.

 • agent member image

  Ρούλα Αλεβιζάκη

  Διαχείριση γραφείου και λογιστικών
  Τηλ: +30 2892052522


  Η Ρούλα είναι μια έμπειρη λογίστρια που έχει εργαστεί πάνω στη λογιστική επί 16 χρόνια. Είναι ένα αξιόλογο μέλος της ομάδας της Cretahouses εδώ και 2 μιση χρόνια, εξασφαλίζοντας αποτελεσματικά την ομαλή λειτουργία του γραφέιου. Καθώς έχει ένα πολύ φιλικό πρόσωπο και φωνή στην Cretahouses, η Ρούλα είναι το πρώτο άτομο που συναντούν οι επισκέπτες του γραφείου μας. Εξυπηρετικό και με κατανόηση, που διατηρεί πάντα ένα χαρούμενο τόνο, παρέχοντας παράλληλα μια επαγγελματική υπηρεσία πρώτης γραμμής.